Koulutuskalenteri

Kuivakuppauskurssi

Koulutuksen kohderyhmä

Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Kurssi soveltuu erityisesti terveysalan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita hyödyntämään kuivakuppausta omassa työssään. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista.

Koulutuksen sisältö

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta on kansanparannuksen hoitomuoto. Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, vaan se on veretöntä ja kivutonta. Hoidossa käytetään lasisia tai kumisia kuppeja, joissa on tyhjiö. Öljytyllä iholla liu’utetaan imukuppeja, jolloin alipaine saa aineenvaihdunnan vilkastumaan. Kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Siitä voi myös saada avun muun muassa reumavaivoihin, hitaaseen aineenvaihduntaan, nestekertymiin, astmaan, yskään, vilustumisoireisiin sekä korkeaan verenpaineeseen. Kurssilla opetellaan kuivakuppaushoito imukupeilla, joita voi ostaa opettajalta 32 €/4 kpl:n setti. Kupit ovat luonnonkumia tai kumiallergisille silikonisia.

Koulutuksen toteutus

Perjantaina ja lauantaina 15.−16.12.2017. Opetusta on perjantaina kello 17.00−21.00 ja lauantaina kello 9.00−13.30, yhteensä 10 oppituntia.  

Opettaja: koulutettu hieroja ja kuppari Susanna Kariniemi

Koulutusala

Sosiaali- terveys- ja hyvinvointiala, Hoitotyö

Paikkakunta

Kaustinen

Lisätiedot

Kurssimaksu

75 € opetus

89 € opetus puolihoidolla (sisältää iltapalan, lounaan sekä päiväkahvin)

113 € opetus täysihoidolla (sisältää majoitus 2hh sekä kaikki ohjelmaan merkityt ruokailut)

 

Yrityksille 100 € (opetus), 114 € (opetus puolihoidolla) ja 138 € (opetus täysihoidolla)

Ilmoittautuminen

 Organisaatio Kaustisen Evankelinen Opisto
Koulutus alkaa 15.12.2017
Koulutus päättyy 16.12.2017
Hakuaika päättyy 1.12.2017
Hinta 75
Laajuus 10 h
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.